Welkom in de stad Groningen

Voor fysiotherapie in de Stad bent u welkom bij mij in de praktijk aan de Vechtstraat 62. In de praktijk werk ik samen met u aan een vlot herstel van uw klacht.

Om te zorgen voor voldoende flexibiliteit in mijn agenda en omdat de ruimte wordt gedeeld met een andere zorgverlener is de praktijk uitsluitend open op afspraak. 

  

Mocht u niet in staat zijn zelfstandig naar de praktijk te komen, is het mogelijk dat ik u binnen de gemeente Groningen bij u thuis behandel. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts nodig, bij het verkrijgen van deze verwijzing zal ik u uiteraard ondersteunen waar nodig.

 

Voor alle reguliere fysiotherapie bent u bij mij aan het juiste adres, daarnaast heb ik ervaring met complexere gezondheidsproblemen, zoals niet-aangeboren hersenletsel, neuromusculaire aandoeningen (spierziektes) en hart-/longproblemen. Ik gebruik  Medical Taping ter ondersteuning van het lichaamseigen herstellend vermogen om zodoende de fysiotherapeutische behandeling waar mogelijk een extra impuls te geven in de vorm van pijnvermindering, ondersteuning en/of stimulering van uw spieren.

 

 Marjolein Boer